Monday, March 19, 2012

Bemutatták az új Batman-film nyers változatát | Budaörsi Infó

The Story
Recently
Bemutatták az új Batman-film nyers változatát | Budaörsi Infó
Mar 20th 2012, 06:14

Írta: Budaörsi Infó 2012. márc. 20. Filmbox, Hírek, Kiemelt, Kultúra -

A Warner Bros. filmstúdió főnökeinek rendezett vetítésen Christopher Nolan bemutatta harmadik Batman-filmje nyers változatát – értesült a The Hollywood Reporter című szórakoztatóipari szaklap.

Filmbox hirdetés


A sötét lovag: Felemelkedés című produkció vetítésén Jeff Robinov, a stúdió filmes főnöke és Greg Silverman produkciós elnök vett részt. A THR.com beszámolója szerint Nolan a több hónapig forgatott és frissen megvágott film első változatát mutatta be.

A premier július 20-án lesz, tehát a rendezőnek még bőven van ideje elvégezni a végső simításokat a szuperhős legújabb kalandján.

A 2008-ban bemutatott, egymilliárd dolláros mozibevételt hozó A sötét lovag folytatását Nolan Los Angelesen kívül számos helyszínen, köztük New Yorkban, New Jerseyben, Pittsburgh-ben, valamint Indiában és Angliában vette fel.

Az új Batman-sztoriban a nézők viszontláthatják a korábbi epizód szereplőit: Christian Bale-t, Morgan Freemant és Gary Oldmant. A szereposztáshoz közben olyan sztárok csatlakoztak, mint Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy és Marion Cotillard.

Orbán: döntött a kormány az államadósság-csökkentésről

Jövőre öt szombat is munkanap lehet

Sokkal többet költenek alkoholra a skótok, mint az angolok

Orosz kitüntetést kapott Törőcsik Mari

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions