Sunday, December 14, 2014

Simán nyert a Celldömölk - Hírmutató



Friss hírek

Állatot csapott el a berlini expressz SZob előtt a szlovák oldalon áll a vonat fél tíz óta, pótmozdony hozza Budapestre a szerelvényt.

Tönkreteszi a drog az országot A több mint egy évtizedig tartó nyugati katonai beavatkozás ellenére továbbra is súlyosan veszélyezteti Afganisztán államiságát a kábítószerek előállítása és kereskedelme - figyelmeztet a német szövetségi hírszerző szolgálat egy kiszivárgott bizalmas jelentésben.

Simán nyert a Celldömölk

A Milan a Napolit verte

Monacóban kapott ki a listavezető Marseille A Monaco otthonában kapott ki 1-0-ra a Marseille csapata a francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. Igaz, az Olympique továbbra is listavezető, de nem tudott ellépni a tabellán a vasárnapi játéknapon szintén vereséget szenvedő PSG-től. A hercegségiek a hatodik helyre léptek előre a három pontnak köszönhetően.

30 kiló ide vagy oda, nem számít Az Exodus nem Christian Bale miatt rossz film, de ettől még szégyenfolt lesz egy kivételesen jó színész (jobbára) szuper filmekből álló pályáján. Lássuk, hogy mit nézzünk inkább tőle!



Embert gázolt a vonat Újraindult a vonatközlekedés Győr és Győrszabadhegy között vasárnap reggel, ahol hajnalban a vonat elgázolt egy embert az egyik vasúti átjáróban. A Győr-Pápa-Celldömölk vonalon a menetrendszerű vonatk...

Top hírek:

Vasárnapi csillagjóslat A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Ezért szeretik a cserediákok Magyarországot Egy felmérés szerint a világ ötven országa közül nálunk a legjobb cserediáknak lenni, és a csereprogramok megszervezésében is egy hazai szervezet remekelt tavaly.

Akkor most zöldség vagy gyümölcs a paradicsom? Valójában már a kérdésnek sincs értelme, az amerikaiak viszont törvénybe foglalták, hogy márpedig zöldség és punktum.

Pokolian durva hangokat ad ki magából a 2000 lóerős (!!!) Nissan GT-R Tesztnapon a brutálisan erős és gyors Nissan GT-R, mely egy igazán extrém turbót és különböző tuningos kiegészítőket kapott.

A sírból hozza vissza a dalokat: Új albummal jelentkezik Bob Dylan! Új albummal jelentkezik Bob Dylan, aki ezúttal olyan előadók klasszikusaihoz nyúlt, mint Frank Sinatra jelentette be a zenész. A Shadows in the Night az előadó 36. stúdiólemeze, ami február 2-án lát napvilágot, rajta nem feldolgozásokkal. [Dátum: 2014.12.14. 03:58]

Ön is meghökken, amikor az utcán szembekóborol egy prérifarkas?




Source:


http://ift.tt/1zStEJH






The Late News from http://ift.tt/1isWG8S